Primăria Independenţa | Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria Independenţa | Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

COMUNA INDEPENDENȚA anunță publicul interest asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”ÎNFIINȚARE REȚEA DE CANALIZARE MENAJERĂ ȘI STAȚIE DE EPURARE ÎN SATUL INDEPENDENȚA, COMUNA INDEPENDENȚA, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”, propus a fi amplasat în sat Independența, comuna Independența, județul Călărași.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Calarați, oseaua Chiciu, nr. 2, județul Călărași și la sediul titularului sat Independența, str. Unirii, nr. 42, comuna Independența. județul Călărași, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.