Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele AFC Dunărea Călărași și FC Argeș Pitești

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele AFC Dunărea Călărași și FC Argeș Pitești

Jandarmii călărășeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele AFC Dunărea Călărași și FC Argeș Pitești, ce se va disputa mâine, 13 noiembrie a.c., începând cu ora 14.00, pe Stadionul ”Ion Comșa” din municipiul Călărași.

Pentru ca toți cei care vor participa la această partidă să fie în siguranță, jandarmii vor fi prezenți în imediata apropiere a stadionului, cu scopul prevenirii apariţiei unor evenimente ce ar putea afecta climatul de ordine şi siguranţă publică.

Jandarmii solicită suporterilor să se manifeste în spiritul fair-play-ului sportiv și să nu se implice în niciun fel de incidente ce ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.              

În această misiune jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Călărași, I.S.U. Călărași și Poliția Locală Călărași.

Informații suplimentare pentru suporteri:

- este interzisă introducerea în stadion de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

- este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

- nu este permisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.