V. Iliuță, despre prefectul Barbu: Nu e reprezentantul Guvernului în teritoriu, este omul PNL-ului în teritoriu

V. Iliuță, despre prefectul Barbu: Nu e reprezentantul Guvernului în teritoriu, este omul PNL-ului în teritoriu

Deși în ultima perioadă, nu mai puțin de doi reprezentanți ai Guvernului s-au aflat în vizite de lucru în județul și municipiul Călărași, la nici una dintre acestea n-a fost prezent prefectul liberal al județului, Valentin Barbu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu nu s-a sinchisit nici măcar să schițeze vreun motiv însă se bănuiește că în spatele unei astfel de atitudini sfidătoare “egzistă” o explicație: cei doi demnitari, adică ministrul Agriculturii, Florin Barbu, respectiv, șeful DSU, Raed Arafat, secretar de stat în cadrul MAI, nu sunt membri PNL. Și în consecință, nu prezintă grad de interes!

Situația a fost comentată și de liderul social-democrat Vasile Iliuță care n-a ezitat să-l taxeze dur pe prefect.

“A fost invitat și la vizita d-lui ministru Florin Barbu dar și când a venit dl. ministru secretar de stat, Raed Arafat.

Domnul Barbu și-a luat scaunul, pe care cred că și l-a privatizat. Nu e reprezentantul Guvernului în teritoriu, este omul PNL-ului în teritoriu. Domnia sa, se pare, că nu are obligația să fie prezent de fiecare dată când un membru al Guvernului e în teritoriu. Inclusiv eu sunt obligat ca ales al județului să fiu prezent la orice vizită a vreunui demnitar al statului român.

Cum ați văzut și la întâlnirile pe care le-am avut cu domnia sa, nu a întins mâna să salute, crezând că e persoana fizică. Este prefectul județului Călărași și trebuie să-i respecte pe toți având o funcție de demnitate publică, dată de prim-ministrul României, prin Ordin.”, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță.

La începutul lunii iulie, cu prilejul vizitei în județ prefectul Barbu i-a făcut pur și simplu marcaj ministrului liberal al Dezvoltării Adrian Veștea. Obligațiile politice, probabil, că l-au constrâns să iasă atunci din zona de confort, comportându-se ca o gazdă de nota 10!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.