PSD | Virgil Diaconu, desemnat să coordoneze campania pentru europarlamentare, în municipiul Călărași

PSD | Virgil Diaconu, desemnat să coordoneze campania pentru europarlamentare, în municipiul Călărași

Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a anunțat joi că subprefectul Virgil Diaconu a fost desemnat coordonator al campaniei pentru europarlamentarele de anul viitor, la nivelul organizației municipal PSD Călărași. Diaconu a precizat că ținta asumată de social-democrați în municipiul reședință de județ este de peste 50%.

“Pentru mine este în același timp o mare onoare dar și o mare grijă și răspundere.

Este o onoare pentru faptul că partidul s-a gândit la mine, ceea ce mi-a demonstrat că munca în acest partid n-a fost degeaba, Este o onoare și pentru că voi fi coechipier cu Marius Dulce, primarul care are cele mai mari realizări de la Revoluție încoace.

Este o grijă pentru că noi trebuie să facem un scor bun. Avem nevoie de bani europeni. 100 de milioane de euro este suma totală a proiectelor cu finanțare europeană, la nivelu municipiului reședință de județ. Trebuie să mai aducem bani ca să facem din acest oraș unul modern, locuibil pentru noi toți călărășenii și mai ales pentru copiii noștri. S-au realizat foarte multe. Mai avem mult de lucru.

Este și o mare răspundere pentru că noi ne-am propus să depășim procentul de 50%. Știm că absenteismul e o boală grea. Ne vom lupta cu absenteismul. Vom încerca să-i convingem pe oameni că dacă vor ieși și vor vota candidații PSD, vom face lucruri bune pe care le-am făcut și până acum. Avem nevoie de bani europeni iar pentru asta trebuie să obținem un scor bun la ”europene”.”, a declarat Virgil Diaconu, responsabilul desemnat de conducerea județeană a PSD să coordoneze campania la europarlamentare în municipiul Călărași.

Alegerile europarlamentare vor avea loc anul viitor în perioada 6-9 iunie. Foarte probabil, în România aceste alegeri se vor desfășura pe 9 iunie 2024.

 

”Nu e prima campanie pe care o organizez și sper să nu fie nici ultima. Îm încredere că împreună cu dl Marius Dulce vom realiza procentul pe care ni l-am propus și asumat. Am încredere în călărășeni că vor vota cu mintea și apoi cu sufletul. Sunt călărășean get-beget, născut, crescu și format aici, și tot aici, în Călărași, voi muri. Vreau să locuiesc într-un oraș demn de secolul pe care-l trăim.”

Virgil Diaconu, coordonator campanie europarlamentare

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.