S. Vrăjitoru: Voi vota pentru eliminarea pensiilor speciale!

S. Vrăjitoru: Voi vota pentru eliminarea pensiilor speciale!

Miercuri, PSD a hotărât să convoace o sesiune parlamentară extraordinară, pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din luna ianuarie, a anunţat preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu. În acest sens, pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare se va afla proiectul de lege pentru eliminarea pensiilor speciale care a fost dezbătut în luna decembrie în comisiile de specialitate din Camera Deputaţilor. "Vom excepta pensiile de serviciu ale militarilor, pe care este exclus să le considerăm pensii speciale", a menţionat Ciolacu.

Vicepreşedintele PSD Călăraşi, deputatul, Sorin Vrăjitoru, a preciat prin intermediul unei postări pe contul de Facebook că va vota pentru „eliminarea acestor privilegii”. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale! Voi fi prezent si voi vota eliminarea acestor privilegii. În acest moment, peste 9.000 de români primesc pensii de serviciu. La sfârşitul anului trecut, 9.359 de români aveau pensii speciale, cu 1,9 % mai mult decât în 2018.” a scris Vrăjitoru pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.