S. Vrăjitoru: Am fost prezent în Parlament şi am votat astăzi creşterea pensiilor cu 40%

S. Vrăjitoru: Am fost prezent în Parlament şi am votat astăzi creşterea pensiilor cu 40%

Plenul Parlamentului a adoptat, marţi, rectificarea bugetară pe 2020 cu amendamentul PSD referitor la creşterea cu 40% a punctului de pensie.

Parlamentarii au decis, la propunerea PSD, abrogarea articolului potrivit căruia punctul de pensie se majora cu 14%, în acest fel rămânând în vigoare Legea sistemului public de pensii care prevede creşterea acestuia cu 40%.

Deputatul PSD de Călăraşi, Sorin Vrăjitoru, prezent în plen a scris ulterior pe pagina pewrsonală de Facebook. “Am promis, ne-am ţinut de cuvânt. Am fost prezent în Parlament şi am votat astăzi creşterea pensiilor cu 40%. Au fost 242 de voturi pentru, 147 contra și 11 abțineri.”

Plenul Parlamentului a adoptat, cu 246 de voturi "pentru", 142 "împotrivă" şi 16 abţineri, şi rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2020, cu amendamentul PSD care asigură aplicarea Legii 127/2019 privind sistemul de pensii de stat, de majorare cu 40% a punctului de pensie.

Liberalii au anunţat că vor ataca la Curtea Constituţională proiectele privind rectificările bugetare adoptate de Parlament.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.