Ş. Nicolae: Baronul Münchhausen putea lua lecții de minciună și ipocrizie de la Klaus Werner Iohannis!

Ş. Nicolae: Baronul Münchhausen putea lua lecții de minciună și ipocrizie de la Klaus Werner Iohannis!

Senatorul PSD, Şerban Nicolae „demontează” pe contul personal de Facebook 3 minciuni „marca Iohannis” despre care a spus că Baronul Münchhausen putea lua lecții de minciună și ipocrizie de la Baronul Münchhannis

“Minciună Iohhanis 1 - „Majoritatea PSD din Parlament a întârziat două săptămâni adoptarea  legii privind carantina și izolarea”.

Realitatea - Proiectul a parcurs în Parlament întreaga procedură în zece zile (cu sâmbătă și duminică), guvernul penelist trimițându-l Parlamentului după trei săptămâni de la Decizia Curții Constituționale.

Minciună Iohannis 2 - „Măsurile de protecție sanitară nu sunt eficiente din cauza blocajelor legislative”.

Realitatea - Măsurile de protecție sanitară nu au legătură cu legea. De altfel, România este printre foarte puținele state care au făcut modificări legislative legate de epidemie. Măsurile de protecție sanitară sunt haotice, ilogice și încălcate repetat și grosolan chiar de guvernanți.

Minciună Iohannis 3 - „Lideri PSD îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară”

Realitatea - Nicio declarație a vreunui lider PSD nu îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și nu neagă existența ori efectele COVID19. De mai multe ori însă, atât Iohannis, cât și liderii guvernamentali peneliști au fost surprinși încălcând flagrant măsurile de protecție sanitară.

CONCLUZIE - Baronul Münchhausen putea lua lecții de minciună și ipocrizie de la Klaus Werner Iohannis!

Totuși, de ce simt Iohannis și Orban nevoia maladivă de a repeta că guvernanții știu ce au de făcut și că iau toate măsurile bune? Dacă ar fi asta opinia românilor, ar mai fi nevoie s-o repete Iohannis cu atâta disperare și agresivitate?” este mesajul postat de parlamentarul PSD pe Facebook. 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.