Roxana Paţurcă: Felicit organizatorii și le urez la cât mai multe ediții de succes!

Roxana Paţurcă: Felicit organizatorii și le urez la cât mai multe ediții de succes!

Consiliul Județean Călărași, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași şi Direcția Județeană pentru Cultură Călăraș a organizat marţi, în Foaierul CJCC, vernisajul Expoziţiei Festivalului mondial de umor „Dictatorii Râsului” – Călăraşi, România – cu tema „DICTATURA BANULUI”.

În ediţia din acest an s-a înregistrat un record de participanţi – peste 300 de artişti din peste 50 de ţări, de pe toate continentele, devenind FESTIVALUL MONDIAL de la CĂLĂRAȘI, în cuprinsul căruia se vor regăsi patru secțiuni.

La eveniment a participat şi senatoarea PSD Călăraşi, Roxana Paţurcă, preşedinte executiv interimar al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, alături de noul ministru al Culturii, Daniel Breaz. Județul nostru a găzduit în aceste zile Festivalul ”Dictatorii râsului”, un festival internațional care a atras peste 300 de participanți din mai mult de 50 de țări, fiecare încercând să ocupe prin lucrările expuse un loc pe podium la categoria la care s-a înscris.

Notorietatea de care se bucură festivalul călărășean a atras de-a lungul vremii, la ceremoniile de premiere sau la vernisaje, personalități ale vieții politice sau sociale românești, miniștri, personalități locale, dar și cetățeni simpli din Călărași, iubitori de umor.

În acest an am fost onorați de prezența domnului Daniel Breaz, ministrul Culturii, care a acceptat invitația organizatorilor și alături de care am participat astăzi la vernisajul ediției ”Dictatura banului”. Prezența domniei sale în județul nostru la acest eveniment vorbește de la sine despre importanța festivalului călărășean și despre rolul său de ambasador al umorului românesc în întreaga lume.

Felicit pe această cale organizatorii, le mulțumesc pentru faptul că m-au invitat să iau parte la eveniment și le urez la cât mai multe ediții de succes!” a fost mesajul postat pe pagina personală de facebook de parlamentarul călărăşean.

După succesul care l-a introdus în circuitul mondial al festivalurilor de caricatură, fiind cotat cu patru stele, festivalul de la Călărași – unul din cele mai mari din estul Europei, cunoaște, începând cu ediția 2018 o dezvoltare explozivă.

Festivalul îşi propune, susţin organizatorii, atragerea unui număr cât mai mare de profesioniști, pentru descoperirea și promovarea acestor valori și, în egală măsură, promovarea la nivel mondial a României și a județului Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.