R. Paţurcă: Oamenii sunt conștienți că guvernul PSD le-a mărit salariile și pensiile și că tot acest guvern le-a adus țara pe creștere economică

R. Paţurcă: Oamenii sunt conștienți că guvernul PSD le-a mărit salariile și pensiile și că tot acest guvern le-a adus țara pe creștere economică

PSD Călăraşi a dat, duminică, startul campaniei electorale prezidenţiale. Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, senatoarea Roxana Paţurcă a precizat prin intermediul unei postări pe Facebook că în urma discuţiilor purtate cu călărăşenii, cei din urmă „au înțeles că singura șansă pentru țară de a continua parcursul economic și social al ultimilor ani este de a vota un președinte muncitor și implicat, un președinte care cunoaște cu bune și rele economia națională, un președinte care din postura de premier al României a fost cel care a adus tuturor un trai mai bun.”

“Astăzi am avut o zi intensă de dialog cu cei care își doresc să aleagă un președinte care să se implice în următorii cinci ani în a face România mai bună, mai performantă economic, un președinte care să țină la români și care să nu divizeze națiunea după preferințele electorale. Am discutat cu călărășenii din cartierul Măgureni, străzile București, Grivița, Viitor, Pompieri, dar și din cartierul Ceremac și străzile Caragiale, Libertății, Bobâlna.

Oamenii sunt conștienți că guvernul PSD le-a mărit salariile și pensiile și că tot acest guvern le-a adus țara pe creștere economică în trei ani consecutiv. Acest lucru i-a făcut să se întrebe de ce un astfel de guvern a trebuit să fie înlăturat în urma trădărilor din Parlament și de ce liberalii anunță acum tăieri de salarii și pensii, dar și disponibilizarea a sute de mii de români.

Au înțeles că singura șansă pentru țară de a continua parcursul economic și social al ultimilor ani este de a vota un președinte muncitor și implicat, un președinte care cunoaște cu bune și rele economia națională, un președinte care din postura de premier al României a fost cel care a adus tuturor un trai mai bun.

DA, călărășenii vor vota pentru Viorica Dăncilă, un președinte muncitor și un președinte implicat în rezolvarea problemelor națiunii!” a fost mesajul transmis de parlamentarul Roxana Paţurcă.

roxanapaturccampanieelectorala2

“PSD nu va vota Guvernul lui Iohannis!”

Liderul PSD Călăraşi a mai subliniat că PSD nu va vota “guvernul lui Iohannis”, susţinând că “nu putem da un vot de încredere unor asemenea oameni care vin să distrugă și să elimine toate creșterile implementate în ultimii ani.”

“Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul lui Iohannis! În lipsa unui program de guvernare asumat, tot ce avem sunt declarațiile și amenințările liberalilor cu tăieri de pensii și salarii, cu concedieri și restructurări, cu sistarea măsurilor de sprijin pentru antreprenori, cu majorări de impozite și taxe.

Noi nu putem da un vot de încredere unor asemenea oameni care vin să distrugă și să elimine toate creșterile implementate în ultimii ani. Noi nu ne batem joc de viitorul românilor. Nu vom gira aruncarea României în nesiguranță și în sărăcie din cauza unor oportuniști care nu văd mai departe de preluarea puterii!

Așteptăm partidele care au votat demiterea Guvernului să vină și să își asume responsabilitatea guvernării. Să vină cu programul, cu viziunea, cu bugetul. Orice întârziere și orice pierdere de timp este o bătaie de joc la adresa românilor, pentru care vor fi taxați la vot, împreună cu președintele în funcție - acest părinte spiritual al guvernului fără miniștri și fără program.” a mai susţinut Roxana Paţurcă, vicelider al grupului PSD din Senat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.