PSD | N. Cionoiu, despre Cîțu&Co: Zero preocupare pentru problemele oamenilor!

PSD | N. Cionoiu, despre Cîțu&Co: Zero preocupare pentru problemele oamenilor!

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, senatorul PSD de Călărași Nicușor Cionoiu critică în termeni duri atitudinea Guvernului Cîțu care se face răspunzător în opinia parlamentarului social-democrat de situația dezastruoasă din învățământ, domeniu afectat de pandemia de Covid.

“Copiii au început școala, iar Guvernul nu a reușit să implementeze campanii de testare periodică gratuită a elevilor şi profesorilor. Acest lucru, plus lipsa procedurilor de închidere a şcolilor doar acolo unde se înregistrează cazuri de COVID-19, au doar un singur rezultat, închiderea școlilor! Incidenţa cazurilor de COVID cresc de la o zi la alta, iar incompetenţii din Guvern sunt la fel de nepregătiţi pentru valul 4, la fel cum au fost încă de la începutul pandemiei. Bilanțul de astăzi, cu 120 de morți de COVID-19, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri, este doar începutul.”, a scris Cionoiu care trage și o concluzie “Cei de la guvernare au pierdut toată vara având alte priorități, și nu au avut timp să găsească soluții pentru diminuarea efectelor generate de pandemiei. Au ştiut doar să facă declaraţii mincinoase! Zero preocupare pentru problemele oamenilor!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.