Petre Ţone: E obsedat să ajungă primar!

Petre Ţone: E obsedat să ajungă primar!

Primarul, Petre Ţone susţine că anul viitor olteniţenii s-ar putea izbi de o nouă inflaţie de candidaţi pentru prima poziţie în Primăriei. În opinia sa, în cursă va intra şi Costinel Milescu, fost primar în perioada 2004-2012 care ar putea fi susţinut de PNL.

Domnule primar, am intrat în ultimul an din acest mandat. Credeţi că veţi avea mulţi contracandidaţi anul viitor?

În ultimul an intru după 20 iunie, atunci am depus jurământul. După părerea mea vor fi. Întotdeauna la alegerile locale au fost mulţi doritori. Cei mai mulţi au fost în anul 2000, 18. În 2016, dacă nu mă înşel eu prea tare, au fost 8. Deci mă aştept la... de exemplu Pro România, USR, PNL, PSD, deja sunt 4. Dar am auzit acum că îşi depune candidatura cel din partea generalului Mircea Chelaru, Partidul Neamul Românesc. Deci al cincilea. Totdeauna au fost 2-3 independenţi.

Atunci să vă întreb altceva. Din cei pe care i-aţi mai întâlnit în alegeri, îi vom vedea şi de data asta în competiţie?

Primul care va apărea va fi Milescu.

Se va duce independent sau sub sigla vreunui partid?

Domnule, omul ăsta nu are niciun pic de coloană vertebrală. El e format în Şcoala de la Băneasa. În pădure la Băneasa, ştiţi dumneavoastră ce e pe la Băneasa, pe acolo. Eu nu spun că a făcut poliţie politică. Nu, dar instructajul îl are bine făcut. Se va duce la orice partid ar crede el că îi asigură o şansă. S-a dus la Pro România, aşa mi s-a spus, a fost pe scenă cu Ponta. S-a sucit. S-a dus la ALDE, din păcate pentru el a apărut Norica Nicolai şi i-a spus, nu răspunzi tu de Olteniţa. La Olteniţa, ALDE a avut 7%, deci nici măcar nu poate fi asociat cu eşecul de acolo. După părerea mea ţinta lui e PNL-ul. El şi-a găsit un om pe măsura lui, adică cu coloană din gelatină, care i-a promis că va fi candidat la PNL.

Omul ăla cu coloană din gelatină nu are nume?

Nu l-am atacat niciodată şi nu vreau să-l atac nici acum cu toate că el făcut în spatele meu atâtea manevre. Dar nu am vrut. El speră, dar membrii PNL Olteniţa preferă să-şi dea toţi demisia decât să vină el în fruntea organizaţiei. Şi automat să fie şi candidat. După părerea mea, dacă se va simplifica lupta de la Călăraşi între Drăgulin şi Iliuţă, depinde cine câştigă. Dacă va câştiga unul, nu are rost să-i spun  eu numele, Milescu va fi, sigur, candidatul PNL-ului, indiferent că pleacă toţi ceilalţi. Va spune că aduce el, că va face el, că va drege el, cum a mai făcut-o dacă vă aduceţi aminte în 2008. El, în 2008, a fost candidatul PNL-ului.

Deci fostul primar e foarte probabil să candideze.

100%. E obsedat să ajungă primar. Domnule, la cum îi merg afacerile e normal să-şi dorească să vină înapoi.           

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.