N. Cionoiu: PSD solicită dezbateri reale cu privire la obligativitatea testării personalului medical pe bani proprii!

N. Cionoiu: PSD solicită dezbateri reale cu privire la obligativitatea testării personalului medical pe bani proprii!

Senatorul Nicușor Cionoiu a scris astăzi pe pagina personală de Facebook că ‘PSD solicită dezbateri reale cu privire la obligativitatea testării personalului medical pe bani proprii!”

‘Ne exprimăm dezacordul asupra urgentării procedurilor de adoptare a raportului cu privire la propunerea legislativă L454 a parlamentarilor liberali. Acest raport nu poate fi adoptat până nu este ascultată părerea specialiștilor și a organizațiilor profesionale ale medicilor și asistenților medicali. Ne aflăm în plin val 4 al pandemiei, într-o criză sanitară fără precedent și nu ne putem permite să pierdem personalul aflat în prima linie în lupta împotriva acestui virus! Atât vaccinarea cât și testarea reprezintă singurele arme eficiente pentru revenirea la normalitate. Pentru a putea avea o testare eficientă și echitabilă este necesar ca fiecare cetățean să beneficieze de testare gratuită indiferent de segmentul de activitate pe care îl desfășoară! PSD dorește soluții eficiente pentru depășirea acestei crize!”, a mai adăugat parlamentarul călărășean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.