M. Ciolacu: Nu avem în acest moment o discuție ca Partidul Social Democrat să intre la guvernare

M. Ciolacu: Nu avem în acest moment o discuție ca Partidul Social Democrat să intre la guvernare

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, 25 octombrie 2021, că Partidul Social Democrat nu a avut negocieri de a intra la guvernare sau de a nu intra la guvernare, iar singura discuţie cu prim-ministrul desemnat a fost telefonică, în cadrul căreia i-a transmis cele zece priorități ale PSD.

“În acest moment, Partidul Social Democrat nu a avut negocieri de a intra la guvernare sau de a nu intra la guvernare. Singura discuție a fost una telefonică cu prim-ministrul desemnat, căruia i-am trimis cele zece priorități ale Partidului Social Democrat, eventual să le prindă în programul de guvernare, rămânând ca domnia-sa să ne transmită programul de guvernare pentru o perioadă cât mai scurtă. Nu avem în acest moment o discuție ca Partidul Social Democrat să intre la guvernare”, a spus Marcel Ciolacu, la sediul PSD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.