Mânăstirea / B. Gingaşu, atac dur la adresa primarului Iancu: Nu aveți bărbăţia și tăria de a da cărțile pe față!

Mânăstirea / B. Gingaşu, atac dur la adresa primarului Iancu: Nu aveți bărbăţia și tăria de a da cărțile pe față!

Liderul PSD Mânătirea, Bogdan Gingaşu a lansat un atac dur la adresa primarului liberal, Mugurel Iancu care ar fi interesat de o nouă candidatură la localele din toamnă sub sigla social – democraţilor. S-a tot vehiculat în ultimul timp că eu am plecat de la PSD dar adevărul nu este acesta ci acest partid mi-a fost luat de dl. Iancu Mugurel care nu prea mai știe în ce barcă sa rămână! RUŞINE dle Iancu!! Nu aveți bărbăţia și tăria de a da cărțile pe față!! Spuneti oamenilor că ati plecat de la PNL și vă îndreptaţi cu pași repezi către PSD, asta pentru că AVEŢI DATORII MORALE DE ACHITAT. Hotărâți-vă!! De ce anume vă este frică? Ce vă reține să recunoașteți că aţi trecut la PSD? Dacă vă ştiţi curat și cinstit, n- ar trebui să vă temeți de nimic, dar....știți foarte bine câte hoții vă caracterizează. Dacă faceți toate astea doar pentru a mă face să nu-mi depun candidatura, țin să vă anunț că nimic și nimeni nu mă va ține pe loc și nu mă va face să nu mai candidez! Voi merge până la capăt indiferent de rezultat! Sunt un luptător, sunt ambițios și voi reuși să aduc schimbarea, SCHIMBAREA DE CARE TOATĂ COMUNA MÂNĂSTIREA ARE ATĂTA NEVOIE!! S -A SATURAT LUMEA DE IANCU!” a scris pe pagina de Facebook Bogdan Gingaşu – Pentru Mânăstirea, Bogdan Gingaşu care i-a mai transmis rivalului său că va intra în competiţie pentru a realiza SCHIMBAREA pe care şi-o doresc locuitorii comunei Mânăstirea. “Nu aş fi întrat în această competiţie și v-aş fi lăsat să fiți singurul candidat dacă aţi fi făcut ceva benefic atât pentru bătrânii din comuna noastră cât și pentru tinerii care ne pleacă pentru că nu ati știut cum să-i țineți acasă. Dar s -a văzut ce si cât puteți în toți cei 8 ani de primar și 4 de viceprimar. Aţi arătat ce puteţi, mai mult nu puteţi, indiferent câţi ani aţi mai sta în funcția de primar al comunei. Încercați acum pe ultima sută, să îngrășați porcul în ajun, să faceți în câteva săptămâni, tot ce nu aţi făcut în 12 ani. Rușinos!! Apelați la tot felul de mizerii, doar pentru a mă determina să nu mai candidez, dar mă repet, voi merge până la capăt, nu voi da înapoi.

SCHIMBAREA NE-O DORIM CU TOŢI , CU SIGURANȚĂ ŞI DVS.! Indiferent de toate presiunile care se pun pe mine, vă anunt că o să-mi depun candidatura la partidul care mă doreşte cel mai mult şi care este în interesul cetăţenilor comunei noastre!” se mai arată în mesajul postat de Bogdan Gingaşu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.