M. Dulce şi amendamentele PSD la proiectul de buget pe 2020

M. Dulce şi amendamentele PSD la proiectul de buget pe 2020

Înaintea votării Proiectului de buget al municipiului Călăraşi pe anul în curs, liderul consilierilor PSD, Marius Dulce a prezentat amendamentele pe care social – democraţii le-au făcut în comisii, acestea vizând lucrări de canalizare, reabilitarea Pieţei Unirii şi a Bazarului precum şi finalizarea lucrărilor de asfaltare străzi din cartierul Mircea Vodă. „Aşa cum am spus şi la comisie, trebuie să ştim clar ce facem cu canalizarea menajeră şi pluvială din cartierul Măgureni, în sensul că e bugetată doar cu suma de 1 milion de lei, insuficientă. Piaţa Centrală (Unirii) e în aceeaşi situaţie. Trebuie să spunem clar cât finanţăm în acest an şi de unde luăm resursele ca s-o putem finaliza. Bazarul, la fel. N-am vpzut dacă aţi prins în buget, la fel ca anul trecut, vreo sumă necsară ca să mutăm Bazarul în acea zonă situată într blocuri. Până la acest moment nu s-a făcut nimic, nu ştim nici dacă s-a dar sau nu ordinul de începere a lucrărilor. Mai departe. Şi în acest an, e bine ca pe banii pe care i-am prins la Serviciul Pavaje Spaţii Verzi să refacem străzile din cartierul Farfuria. Să dăm acea finisare cu asfalt ca să „închidem” zona. Sunt lucruri pe care trebuie să le luăm în calcul” a spus Dulce.

Marţi, 18 februarie, cu unanimitate de voturi consilierii locali au aprobat Proiectul de Hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al municipiului Călăraşi pe anul 2020 şi estimările pentru anii 2021 – 2023, Atât la venituri cât şi la cheltuieli, bugetul este estimat la 126.972.000 lei. Veniturile proprii sunt de 45.800.000 lei iar Excedentul bugetar rezultat la finele anului trecut se ridică la 5.529.000 lei. Pentru investiţii, Executivul a alocat suma totală de 29.471.000 lei, „formată” din 2,786.000 lei, venituri proprii, 5.529.000 lei, excedent bugetar şi 21.156.000 lei, împrumuturi bancare

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.