M. Ciolacu: Rămânem consecvenți! Mâine vom vota în Parlament creșterea pensiilor conform legii!

M. Ciolacu: Rămânem consecvenți! Mâine vom vota în Parlament creșterea pensiilor conform legii!

Parlamentul se va reuni marţi, de la ora 13,00, în plen, pentru rectificarea bugetară. Decizia a fost luată luni de Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor. Comisiile de buget ale celor două Camere au dat pe 16 septembrie raport de adoptare cu amendamente rectificării bugetare.

Cel mai important amendament aprobat de comisii a fost cel care abrogă articolul potrivit căruia punctul de pensie se majorează cu 14%, în acest fel rămânând în vigoare legea sistemului public de pensii, care prevede creşterea acestuia cu 40%.

Toate amendamentele adoptate au fost propuse de PSD. La dezbaterile din comisii nu au participat parlamentarii PNL.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a scris luni pe pagina personală de Facebook că vor vota în Parlament creşterea pensiilor conform prevederilor legale.

"Rămânem consecvenți! Mâine vom vota în Parlament creșterea pensiilor conform legii! Iohannis și Orban au umilit destul persoanele în vârstă! I-ați fugărit cu poliția și i-ați amendat în starea de urgență! I-ați ținut la cozi în fața spitalelor, fără acces la tratament! I-ați ținut fără medicamente esențiale, așa cum este Euthyrox, iar acum vă plângeți că se îmbolnăvesc! Nu le-ați dat nicio mască din cele promise, dar îi amendați dacă nu au! AJUNGE! Orice guvern normal la cap își respectă seniorii! Nu își bate joc de ei! Sunt părinții și bunicii noștri, nesimțiților! Sunt oamenii care v-au crescut, nu povara de care nu știți cum să scăpați mai repede acum! N-ați făcut nimic pentru ei! Aplicați legea măcar!  Opriți-vă din furat și veți avea bani pentru pensii! Sunt 5 milioane de pensionari care așteaptă să li se facă dreptate! Să-i vedem mâine pe cei care se opun acestei dreptăți." a fost mesajul postate pe Facebook de liderul PSD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.