Florin Minciună a fost desemnat, oficial, candidatul PSD pentru Primăria Mitreni

Florin Minciună a fost desemnat, oficial, candidatul PSD pentru Primăria Mitreni

Tânărul Florin Minciună, antreprenor, a fost desemnat oficial candidatul PSD Călărași pentru Primăria comunei Mitreni la alegerile locale din 9 iunie. Anunțul a fost făcut duminică, 3 martie, de președintele Vasile Iliuță pe o rețea de socializare.

“Președintele Vasile Iliuță, însoțit de întreaga echipă PSD, a fost prezent la Mitreni, la petrecerea organizației locale a femeilor social-democrate, unde peste 300 de doamne au arătat că sunt unite în crezul lor de a aduce o schimbare pozitivă în comunitate.

Și dacă tot a fost găsit un consens politic și un cadru favorabil, Florin Minciună, președintele organizației locale PSD și antreprenor de succes cu experiență administrativă, și-a lansat candidatura pentru funcția de primar al comunei Mitreni.

"𝐀𝐦 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐩𝐨𝐭𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐮𝐢 𝐭𝐚̂𝐧𝐚̆𝐫 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐌𝐢𝐭𝐫𝐞𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐢 𝐮𝐫𝐞𝐳 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬!" 𝐚 𝐝𝐞𝐜𝐥𝐚𝐫𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐕𝐚𝐬𝐢𝐥𝐞 𝐈𝐥𝐢𝐮𝐭̦𝐚̆.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook PSD Organizația Județeană Călărași.

MINCIUNALANSARE2

MINCIUNALANSARE3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.