D. Coarnă: Dl primar Milescu are inițiative să extindă nu să oprească. Noroc că oamenii de acolo sunt mult mai raționali

D. Coarnă: Dl primar Milescu are inițiative să extindă nu să oprească. Noroc că oamenii de acolo sunt mult mai raționali

Deputatul PSD de Călărași, Dumitru Coarnă a declarat vineri că a reușit să-i convingă pe consilierii locali oltenițeni de la USR, PRO România, PMP și, desigur, și pe cei de la PSD, să blocheze inițiativa primarului Costinel Milescu de extindere a platformei de gunoi pe o suprafață de 64.387 mp, situată în municipiul Oltenița. Din cauza acestei majorități, Milescu s-a văzut nevoit să retragă de pe ordinea de zi a ședinței ordinare din 30 septembrie PH privind aprobarea PUZ-ului și a Regulamentului local de urbanism aferent pentru terenul în suprafață de 64.387 mp, situat în municipiul Oltenița, șos. Călărași, km. 4, nr. cadastral 20542.

“Joi în ședința de Consiliul Local, la care am participat, am reușit să blocăm această inițiativă legislativă de extindere în zona respectivă a platformei de gunoi. Am creat o majoritate din consilierii locali de la PSD, USR, PRO România și PMP, 13 din 19, și am blocat astfel acel proiect de hotărâre al primarului de extindere a acelei gropi de gunoi.”, a declarat Coarnă care a continuat “Totodată am depus și un proiect de hotărâre prin care să fie interzisă depozitarea de gunoi în acea zonă, proiect pe care și l-au însușit consilierii de la partidele mai sus-menționate. Am făcut pași mici dar decisivi. Nu putem să fim groapa de gunoi a Bucureștiului, a Giurgiului, a celor din Dâmbovița ori Prahova.”

Coarnă a arătat cu degetul și spre primarul Costinel Milescu. “Dl primar Milescu are inițiative să extindă nu să oprească. Noroc că oamenii de acolo sunt mult mai raționali. Cred că și consilierii PNL, dacă insistam, ar fi votat cu noi. E bine că am reușit să oprim acestă inițiativă. Practic, (n.r. dl Milescu) a retras-o de pe ordinea de zi. Comisiile de specialitate au dat avize negative. A realizat că nu poate să treacă această extindere a PUZ-ului în ideea de a dezvolta alte suprafețe pentru gunoi. E cutremurător ce se acolo! Cine a fost acolo, înțelege perfect!” a conchis Coarnă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.