Ciprian Pandea, numit subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului

cipiPremierul Sorin Grindeanu l-a numit marţi pe Ciprian Pandea în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului. Decizia a fost publicată în M.Of. nr 166 din 7 martie.

Din toamna anului trecut, Ciprian Pandea a devenit preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi.

Tot marţi, premierul Grindeanu a numit noi secretari de stat la ministerele Turismului, Mediului şi Energiei. Astfel, la Ministerul Turismului a fost numit Gheorghe Bogdan Tomoiagă, iar la Ministerul Mediului - George Constantin Uricec. Andrei Petrişor Maioreanu este noul secretar de stat la Ministerul Energiei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.