Liberalii au stabilit candidații pentru "parțialele" din 27 iunie

Liberalii au stabilit candidații pentru "parțialele" din 27 iunie

La Călărași, liberalii i-au prezentat astăzi pe cei doi candidați pe care partidul îi va susține la alegerile parțiale pentru funcția de primar, programate pe 27 iunie, în localitățile Cuza Vodă și Frumușani.

Pentru Primăria Cuza Vodă, propunerea PNL este Monica Silvia Ceaușescu (33 de ani), “tânăr fermier de succes, cu experiență în accesarea de fonduri europene”, cum o descrie senatorul Ciprian Pandea într-o postare pe pagina personală de Facebook, dar cu rădăcini pesediste. Mama sa, combatantă social-democrată, a ocupat prin 2010 funcția de viceprimar PSD iar tatăl său, potrivit spuselor sale, a deținut funcția de consilier local.

Pentru Primăria Frumușani, PNL nu-l va mai susține pe fostul primar, Paul Duță, așa cum a făcut-o în septembrie 2020 ci va merge pe mâna lui Ștefan Lăduncă (52 de ani), “un jurist extrem de capabil care va așeza pe un drum corect administrația locală.”, (tot din Pandea citire!), "transferat" de la PRO România. Marfă de import! La localele din septembrie 2020, Lăduncă s-a clasat pe locul 3 cu 618 voturi, după Costel Nelu Cristache (PSD) cu 1083 de voturi și Paul Duță (PNL), cu 725 de voturi.

De data asta, Lăduncă, “fost secretar al comunei vreme de 15 ani, în prezent consilier juridic la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor”, speră să dea lovitura și să intre în posesia mandatului de primar, mai scurt ce-i drept!, cu un an. Îi va fi și acum destul de greu mai ales că retorica de campanie îl vizează și pe colegul său de partid, Paul Duță, (16 ani primar al localității, între 2004 și 2020), despre care, cel puțin în vara anului trecut, a avut numai cuvinte de “laudă”. “Este o urgentă nevoie de o schimbare majoră în comună. #împreună cu dumneavoastră se poate realiza schimbarea de care avem nevoie noi toți. Vreau ca din acest moment și până la finalul unui posibil mandat să vă informez, să vă prezint și să discutăm #împreună toate proiectele de dezvoltare pentru următorii ani.

Până în acest an, eforturile făcute în Frumușani au fost inexistente. Nu trebuie să trăim cu lipsurile și neajunsurile existente astăzi în Frumușani.

Cred că numai #împreună putem face din Frumușani un loc bun și prosper.

#împreună cu dumneavoastră, vom oferi o șansă reală de dezvoltare comunei noastre printr-o administrare realizată în echipă, corectă, eficientă, decentă și transparentă.

Sunt determinat să fiu un altfel de primar, să câștig respectul și aprecierea dumneavoastră și să punem #împreună bazele unei administrații lipsită de scandaluri, dezbinări politice și neajunsuri.

#Împreună avem posibilitatea de a acorda o șansă, nu mie, ci nouă tuturor, cetățenilor din Frumușani și în mod special copiilor noștri, care reprezintă viitorul comunei! Numai #împreună avem șansa de a deveni o comună modernă și o comunitate respectată.”, erau gândurile puse pe pagina personală de Facebook de Ștefan Lăduncă, pe 10 august 2020, când se pregătea să intre în ring cu tricoul PRO România pe el. Dar vremurile s-au schimbat și cei doi vor sta, se pare, de aceeași parte a baricadei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.