Călăraşi / Liberalii au plantat „gânduri” bune în Parcul Cărămidari

Călăraşi / Liberalii au plantat „gânduri” bune în Parcul Cărămidari

Vineri după-amiază o parte din membrii organizaţiei municipale PNL Călăraşi, coordonaţi de preşedintele Viorel Ivanciu au participat la o acţiune de plantare de pomi în Parcul Cărămidari, din municipiul reşedinţă de judeţ. „În ciuda vremii de afară parcă neprietenoasă, am considerat că o acţiune frumoasă şi benefică pentru comunitatea noastră ar fi să plantăm nişte pomi” a declarat pentru www.arenamedia.ro, Viorel Ivanciu care a continuat „Alături de colegii mei, am plantat două specii de pomi: paulownia şi catalpa. A fost o acţiune foarte interesantă pe care am iniţiat-o în Parcul Cărămidari, locaţie care se află într-un proces de reaşezare, de modernizare. Am considerat că dacă plantăm nişte pomişori acolo, îl protejăm. Şi cred că am făcut un lucru bun.”

Liderul liberalilor călărăşeni a mai dezvăluit că în perioada următoare la nivelul organizaţiei vor mai fi iniţiate şi alte acţiuni, unele dintre ele fiind în concordanţă cu sărbătorirea Centenarului. „Intenţionăm să facem şi alte acţiuni dacă vremea ne va permite. Încerăcăm să identificăm în ora şi alte zone. Astăzi am plantat în jur de 50 de copaci. Mesajul nostru este să punem umărul la schimbarea feţei acestui oraş, pe de o parte iar pe de altă parte să marcăm faptul că PNL trebuie să prindă noi rădăcini şi mai puternice pe aceste meleaguri. Este dacă-mi permiteţi, mesajul meu pentru toţi cei care apreciază activitatea noastră şi mă refer aici cu precădere la organizaţia municipală a partidului nostru” a mai adăugat Inanciu care a conchis „În perioada imediat următoare, vom întreprinde şi alt gen de activităţi, legate de Centenar. Îi vom implica şi pe tinerii noştri din cadrul organizaţiei pe care dorim s-o creştem astfel încât să devină cea mai mare şi ceam puternică din acest oraş şi judeţ”.

Ivanciu2

Ivanciu3

Ivanciu4

Ivanciu5

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.