C. Pandea: Observ că la nivel național este o întreagă dezbatere despre preluarea atribuțiilor de comisar șef de la Garda de Mediu de către Alex după demiterea domnului Berceanu!

 C. Pandea: Observ că la nivel național este o întreagă dezbatere despre preluarea atribuțiilor de comisar șef de la Garda de Mediu de către Alex după demiterea domnului Berceanu!

Octavian-Alexandru Berceanu a fost eliberat din funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată, luni, în Monitorul Oficial.

Prin aceeaşi decizie s-a stabilit că Alexandru Lucian Vasile, comisar general adjunct, va prelua atribuţiile de şef al Gărzii Naţionale de Mediu, până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii.

Alexandru Vasile este președintele TNL Călărași iar numirea sa a stârnit “furia” useriștilor în spațiul virtual, fapt ce a generat reacția președintelui PNL Călărași, senatorul Ciprian Pandea care a postat în acest sens un mesaj pe pagina personală de Facebook. “Observ că la nivel național este o întreagă dezbatere despre preluarea atribuțiilor de comisar șef de la Garda de Mediu de către Alex după demiterea domnului Berceanu!

Un detaliu foarte important: Alexandru Lucian Vasile era adjunct al domnului Berceanu la Garda de Mediu. Domnule Berceanu, știu ca ați colaborat foarte bine cu Alex, validați comportamentul colegilor dumneavoastră de partid care din spatele unei tasturi terfelesc imaginea fostului dumneavoastră coleg?

Daca v-ați fi uitat în structura de conducere a Gărzii de mediu ați fi văzut că domnul Vasile a fost din martie, până acum, comisar șef adjunct al Gărzii de Mediu. Deci a fost a fost comisar șef adjunct, dar până acum, nimeni nu a sesizat asta. Sigur, acum e doar fiu de primar al unei comune din Călărași.

Iar din februarie 2020, Alexandru Lucian Vasile a fost numit vicepreședinte la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate.

Este un om cu studii în domeniu. Alexandru Lucian Vasile a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură și Exploatare forestieră a Universității Transilvania Brașov, și un master în 2016 la aceeași instituție de învățământ superior.”, susține liderul liberal pe FB.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.