Un consilier județean PNL a demisionat!

Un consilier județean PNL a demisionat!

Convocați astăzi în ședință ordinară de plen, consilierii județeni au luat act de demisia colegului lor, Ionuț Teodor Milu (PNL), depusă la secretariatul Consiliului Județean încă din 26 mai. Este al 4-lea ales județean liberal care a renunțat la mandat de la constituirea Consiliului Județean, după Valentin Barbu, desemnat prefect al județului, Ciprian Pandea, devenit între timp senator și Alexandru Vasile care a optat pentru o funcție guvernamentală. Locul său a rămas vacant și potrivit listei comune de candidați PNL – USR ar trebui să fie ocupată de Marian Cojocea (USR), aflat pe poziția a 17-a.

Surse politice susțin că Ionuț Milu va fi susținut de PNL pentru ocuparea unei funcții de conducere într-o deconcentrată, respectiv DSVSA Călărași.

Hotărârea de astăzi a Consiliului Județean va fi comunicată de îndată Tribunalului în vederea validării mandatului supleantului de pe lista partidului / alianței din care face parte consilierul demisionar.

Lista de consilieri PNL-USR din Consiliul Județean Călărași

PNL 8: Marian Dinulescu, George Chiriţă, Valentin Deculescu, Gheorghe Toma, Ioan Puşcaşu, Ionuţ Bogdan Stoian, Marian Ichim, Cristian Virgil Iorga

USR 4: Amelia Elena Giurcan, Cristian Robert Eremia, Valentin Popa, Angelica Petcu

Lista de candidaţi supleanți ai Alianţei PNL – USR pentru Consiliul Judeţean Călăraşi

 1. Marian Cojocea – USR
 2. Andrei Romilă – PNL
 3. Adrian Nica – PNL
 4. Ştefan Stan – PNL
 5. Marian Chirică – PNL
 6. Mihaela Vintilă – PNL
 7. Camelia Ghiveciu – PNL
 8. Dan Hendli – USR
 9. Liviu Marian Anghel – PNL
 10. Petre Istode – USR
 11. Iulian Ionuţ Cheşcă – PNL
 12. Elena Cecilia Barbu – USR
 13. Ştefan Negoiţă – PNL
 14. Marian Frangu – USR
 15. Temistius George Tiliţă – PNL
 16. Dănuţ Marius Alecu – USR
 17. Ion Măturaru – PNL
 18. Ninel Stanca – USR
 19. Gheorghe Niculae – PNL
 20. Vasile Cristea – USR
 21. Marius Gabriel Radu – PNL
 22. Dumitru Bălă - USR

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.