AUR: Deputaţi români, nu votaţi certificatul verde, nu oficializaţi dictatura!

AUR: Deputaţi români, nu votaţi certificatul verde, nu oficializaţi dictatura!

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) lansează un apel către toţi deputaţii, să voteze împotriva introducerii certificatului verde COVID pe teritoriul României, întrucât prin acest document se impune o condiţie prealabilă pentru exercitarea dreptului la liberă circulaţie şi se promovează discriminarea pe criterii sanitare.

"Urmează să fie supusă la vot în Camera Deputaţilor ordonanţa de urgenţă a lui Cîţu privind certificatul verde COVID. Facem un apel la toţi parlamentarii să o respingă, întrucât ordonanţa conţine grave carenţe juridice şi împarte populaţia României în persoane vaccinate şi nevaccinate, punând semnul egal între o persoană nevaccinată şi una bolnavă şi între o persoană vaccinată şi una sănătoasă. Apelul nostru se îndreaptă şi către cetăţenii simpli: implicaţi-vă, scrieţi-le parlamentarilor din circumscripţiile voastre electorale, exprimaţi-vă nemulţumirile, apăraţi-vă drepturile şi libertăţile! Doar împreună putem fi o forţă, doar împreună putem să spunem NU dictaturii!", a declarat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR.

"Guvernul muribund Cîţu vrea să transforme cetăţenii României în vaccinaţi şi nevaccinaţi, în cetăţeni de rangul întâi şi cetăţeni de rangul doi. Timpul a arătat că şi persoanele vaccinate se pot infecta şi transmite virusul, astfel că segregarea pe criterii sanitare este nu doar neconstituţională, ci şi stupidă. Decizia de a te vaccina sau nu trebuie să rămână o decizie personală. Respingem categoric orice formă de presiune din partea statului pe acest subiect", a precizat senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.