L. State: Noi, cei din ALDE Călăraşi, suntem alături de actuala guvernare!

L. State: Noi, cei din ALDE Călăraşi, suntem alături de actuala guvernare!

Vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State, a menţionat miercuri după-amiază în cadrul unei declaraţii de presă că filiala ALDE Călăraşi susţine actuala guvernare, oboectivul fiind continuarea angajamentelor asumate cu PSD în urmă cu circa 3 ani. „Am fost mandatat de către colegii mei să vă spun că noi, cei din ALDE Călăraşi, suntem alături de actuala guvernare, pentru a continua angajamentele asumate cu colegii de la PSD în urmă cu circa 3 ani în ceea ce priveşte alcătuirea guvernului şi implementarea programului de guvernare” a spus State care a mai adăugat că nu va contesta deciziile conducerii centrale în cazul excluderii sale din partid şi a dizolvării Biroului Politic Teritorial Călăraşi. „Am luat în calcul şi varianta excluderii. Rămâne la latitudinea conducerii centrale adoptarea unei astfel de măsuri. După cum se ştie, am îndeplinit funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene până în preajma alewgerilor europarlamentare. Cu 10 zile înainte de aceste alegeri am fost înlocuit cu doamna Norica Nicolai, despre care pot să vă spun că am avut şi am o colaborare foarte bună. Dacă cei de la Centru vor considera că măsura excluderii e una benefică partidului, mă voi supune. În ceea ce mă priveşte, n-am ce să-mi reproşez, consider că am fost persoana care s-a dăruit acestui proiect ALDE Călăraşi. Am menţinut în picioare această organizaţie judeţeană construind o echipă unită şi inimoasă. Am ţinut permanent legătura între Centru şi structurile noastre locale, am colaborat bine cu colegii mei. Mi-am făcut pe deplin datoria, repet nu am ce să-mi reproşez” a continuat State.

În altă ordine de idei, liderul ALDE Călăraşi a mai precizat că la prezidenţialele din noiembrie va susţine prezidenţiabilul PSD. „În ceea ce mă priveşte împreună cu colegii mei din ALDE, cu siguranţă, vom fi alături de doamna premier, Viorica Dăncilă, şi de actuala guvernare” a conchis State.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.