PRO România | R. Meseșeanu, ales vicepreședinte la nivel național

PRO România | R. Meseșeanu, ales vicepreședinte la nivel național

Liderul PRO România Călărași, Răzvan Meseșeanu figurează printre cei 10 vicepreședinți la nivel național ai partidului, fiind ales în cadrul Congresului desfășurat astăzi.

Răzvan Meseșeanu face parte din echipa PRO România din primăvara anului 2019. La alegerile locale din septembrie 2020, sub conducerea sa interimară, PRO România Călărași a obținut 26 de mandate de consilieri locali, respectiv 2, de aleși județeni.

Președinte PRO România a fost votat Victor Ponta iar președinte al Consiliului Național, europarlamentarul, Corina Crețu.

Iată componența noii conduceri a PRO România:

Victor Ponta - președinte

Corina Crețu - președinte al Consiliului Național

Alin Văcaru - secretar general

Petru Florea - trezorier

Prim-vicepreședinți: Mădălina Ciubotaru, Adrian Duicu, Bogdan Ivan, Florin Stancu

Vicepreședinți: Ilie Sima, Bogdan Abalași, Viorica Marincaș, Anca Bălășoiu, Răzvan Meseșeanu, Alin Marina, Mihaela Huncă, Pasere Felician Ionel, Pop Daniel Eugen, Adrian Constantin

“Urmează o perioadă încărcată, în care vom revigora organizațiile locale și vom stabili strategia politică pentru anul electoral 2024!”, se mai arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a partidului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.