Grădiştea | A. Boboc s-a înscris în APP

Grădiştea | A. Boboc s-a înscris în APP

Fost primar al comunei Grădiştea între 2004 şi 2012, Alexandru Boboc (foto stânga) a anunţat miercuri pe contul personal de Facebook că s-a înscris în Partidul Alianţa Pentru Patrie, explicând şi motivele care l-au determinat să opteze pentru această formaţiune politică în rândurile căreia se regăsesc foştii lideri PSD, Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu.

„În urmă cu câteva zile m-am înscris în Alianța Pentru Patrie,

Deoarece:

- ALIANȚA PENTRU PATRIE este un partid naţional care sustine patria, familia, identitatea și mândria națională, bunăstarea fiecărui român și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român;

- ALIANȚA PENTRU PATRIE se adresează, prin întreaga sa activitate politică, tuturor categoriilor sociale, cetăţenilor, care sunt mândri că sunt români și care vor să se implice în salvarea și redobândirea independenței națiunii noastre, prin unirea ideilor, energiilor, aspirațiilor și competențelor în jurul și în slujba valorilor în care credem împreună;

-ALIANȚA PENTRU PATRIE are convingerea că există cu adevărat o nevoie vitală de a ne construi propriul destin național și de a ne desprinde definitiv şi irevocabil de actualele mentalități politice, care au risipit şi mai risipesc, şi astăzi, puterea și energia națiunii.

Pentru că Județul Călărași încă nu are organizată o Filială, vă invit ca împreună să o constituim! Scrisoarea de intenție am trimis-o deja.

Datele de contact sunt pe această pagină, inclusiv telefonul!”, se arată în mesajul postat de Alexandru Boboc pe FB.

În ultimii ani, Boboc care şi-a început cariera politică, la începutul anilor 2000, în PUR, a fost chiar membru PSD, candidând în 2016 sub sigla acestui partid pentru funcţia de primar al comunei Grădiştea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.