C. Crețu: Avem oameni foarte valoroși în PRO România. R. Meseșeanu: Am reușit să-i reprezentăm pe cetățeni cu responsabilitate și echilibru

C. Crețu: Avem oameni foarte valoroși în PRO România. R. Meseșeanu: Am reușit să-i reprezentăm pe cetățeni cu responsabilitate și echilibru

Prezentă într-o emisiune difuzată recent de TVR Cluj, europarlamentarul Corina Crețu a subliniat printre altele că România are nevoie de o social-democrație puternică din rândurile căreia să facă parte și partidul pe care-l reprezintă, PRO România. “Peste tot în Europa social-democrația câștigă teren și cred că e firesc acest lucru, mai ales având în vedere perioada dificilă prin care trecem. Eu sunt membră în Grupul S&D din Parlamentul European, alături de PSD. Pentru că suntem parte a aceleiași familii politice europene, dacă PSD are nevoie de experiența fostului premier Victor Ponta sau de experiența mea, precum și a altor specialiști ai PRO România, noi avem toată dispoziția”, a menționat Corina Crețu care a continuat ”PRO România să se consolideze, pentru că e nevoie de partide social-democratice puternice în țară. Mesajul meu acesta este: PRO România există și încercăm să consolidăm acest partid. Eu fac toate eforturile, am investit foarte mult în PRO România și avem oameni foarte valoroși”.

Corina Crețu a avut un mesaj și pentru aleșii locali ai partidului cărora le-a mulțumit pentru faptul că “au rămas în continuare alături de noi și cu ajutorul cărora sperăm că putem atrage noi simpatizanți.

R. Meseșeanu: Nu ne vom abate de la a ține cu România și în continuare!

În acest context, liderul județean al PRO România Călărași, Răzvan Meseșeanu a declarat pentru www.arenamedia.ro că aleșii locali ai partidului care au primit pe 27 septembrie 2020 încrederea cetățenilor își fac cu responsabilitate și echilibru datoria indiferent de culoare politică a Executivului. “Și la Călărași, organizația PRO România există prin cei 28 de aleși locali (2 consilieri județeni, 4 municipali- câte 2 la Călărași și Oltenița, 4 orășenești -3 la Budești și 1 la Lehliu Gară și 18 consilieri comunali). Am încercat și chiar am reușit să-i reprezentăm, în consiliile din care facem parte, atât pe cetățenii care ne-au votat, dar și pe ceilalți, cu responsabilitate și echilibru. Indiferent de majoritățile realizate sau de culoarea politică a Executivului. Așa vom proceda și în continuare. Cuvintele și atitudinea dnei europarlamentar Corina Crețu reprezintă pentru noi speranță și exemplu. Nu ne vom abate de la a ține cu România și în continuare!, a susținut președintele PRO România Călărași, Răzvan Meseșeanu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.