B. Gingaşu: Festivitatea de absolvire desfăşurată în curtea Primăriei nu a fost organizată de mine. Fiecare să răspundă pentru ceea ce face!

B. Gingaşu: Festivitatea de absolvire desfăşurată în curtea Primăriei nu a fost organizată de mine. Fiecare să răspundă pentru ceea ce face!

Bogdan Gingaşu, candidat pentru Primăria comunei Mânăstirea, la localele din toamnă, respinge acuzele care i s-au adus atât în spaţiul public cât şi online, potrivit cărora s-ar fi aflat în spatele desfăşurării festivităţii de absolvire a elevilor de clasa a 8-a chiar în curtea Primăriei. În realitate, evenimentul n-ar fi putut avea loc acolo fără acordul primarului Marian Iancu care a făcut astfel şi o baie de mulţime sperând că va primi "bunăvoinţa" părinţilor copiilor în ziua alegerilor.

“Pentru că în spațiul public și pe rețelele de socializare au fost lansate afirmații vizavi de o festivitate de absolvire a elevilor de clasa a VIII-a, organizată în curtea Primăriei de care vinovat ar trebuit să mă fac eu pentru posibilele riscuri la care au fost expuși elevii și cadrele didactice, vin cu următoare precizări necesare: Festivitatea nu a fost organizată de mine! Fiecare să răspundă pentru ceea ce face, fără a arunca responsabilitatea pe spatele altora. Castanele din foc nu trebuie scoase din foc cu mâna altora. Acest lucru nu dă nimănui dreptul de a profita de un astfel de moment unic în viața fiecărui elev de clasa a VIII-a pentru a face campanie electorală, poze și promisiuni electorale plictisitoare.” a scris pe o reţea de socializare Bogdan Gingaşu care a conchis “Edilul pare preocupat de aceste activități, dar realitatea este complet alta. Frica de a pierde funcția este mult mai mare și profită de fiecare lucru apărut la orizont care ar putea să-i asigure un minim ajutor în timpul alegerilor locale.”