Liviu Mușat, ales vicepreședinte al Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România!

Liviu Mușat, ales vicepreședinte al Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România!

Joi, 30 septembrie 2021, la Alba Iulia, în prezența reprezentanților tuturor celor opt Agenții pentru Dezvoltare Regională, a avut loc întâlnirea Adunării Generale a Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România – Asociația ROREG, în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere.

Astfel, Sorin Maxim, directorul general al ADR Vest, a fost reconfirmat în funcția de președinte, iar vicepreședinți au fost aleși Liviu Gabriel MUȘAT, directorul general al ADR Sud Muntenia și Vasile ASANDEI, directorul general al ADR Nord-Est. Durata mandatului noii conduceri este de 2 ani.

În mandatul noii conduceri, Asociația ROREG își propune continuarea demersurilor necesare pentru aprobarea celor opt Programe Operaționale Regionale (POR) și organizarea unor evenimente de promovare a regiunilor. De asemenea, între obiectivele de viitor Asociația ROREG urmărește identificarea celor mai bune măsuri de creștere a capacității administrative a autorităților de management din cadrul ADR-urilor, cât și a autorităților publice locale, în calitate de potențiali beneficiari, precum și simplificarea în managementul fondurilor europene.

Asociația ROREG este un organism neguvernamental ai căror membri fondatori sunt cele opt Agenții pentru dezvoltare regională, care își propune să acționeze activ pentru atragerea de investiții și dezvoltarea de proiecte, să asigure reprezentativitatea în relația cu instituțiile naționale și internaționale, să susțină și să îmbunătățească atitudinea favorabilă dezvoltării regionale, în rândul administrației publice locale și centrale, altor instituții și organizații de interes public. Activitatea Asociației este în primul rând orientată în folosul cetățenilor din România, care trebuie să beneficieze în mod real de avantajele oferite de atragerea de fonduri nerambursabile prin activitatea celor opt Agenții din țară.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.