Anunț finalizare proiect: Extinderea activităţii de producție în cadrul societății COSLO-ZINCA SRL  

Anunț finalizare proiect: Extinderea activităţii de producție în cadrul societății COSLO-ZINCA SRL  

Anunț finalizare proiect: Extinderea activităţii de producție în cadrul societății COSLO-ZINCA SRL  

Data: 25 August 2021

COSLO-ZINCA SRL anunţă finalizarea proiectului “Extinderea activității de producție în cadrul societății COSLO-ZINCA SRL“ Cod SMIS 114453.

Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacitătilor avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”. Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de Organism Intermediar.

Perioada de implementare a proiectului a fost de 55 de luni, respectiv intre data 01.02.2017 – 31.08.2021 și are o valoare totală de 3.656.750,07 lei. Finanțarea nerambursabilă primită este în valoare de 1.934.673,40 lei, din care 1.644.472,39 lei din FEDR. Valoare eligibila nerambursabila din bugetul national este in valoare de 676.901,68 lei si 290.201,01 lei valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national. Contract de Finantare Nr. 3227/24.09.2018.

Obiectivul principal al proiectului il constituie imbunatatirea competitivitatii intreprinderii COSLO-ZINCA SRL prin realizarea unei investitii initiale in domeniul taierii si rindeluirii lemnului prin extinderea capacitatii unitatii existente la sediul din Calarasi, str. Rocada nr. 32.

Obiectivele specifice ale proiectului:

- Dotarea cu echipamente si utilaje tehnologice specifice activitatii de taiere si rindeluirea lemnului.

- Achizitionarea unui sistem informatic integrat necesar derularii activitatii intreprinderii.

- Implementarea procesului de certificare de produs - lemn pentru constructii cu sectiune dreptunghiulara, sortat dupa rezistenta.

- Implementarea procesului de certificare a sistemelor de management al calitatii (ISO 9001:2015).

- Participarea, in calitate de expozant, la un targ international de profil.

- Retehnologizarea / achizitionarea echipamentelor mai eficiente energetic (transportor, incarcator frontal, motostivuitor cu consumuri mai mici de combustibil) si utilizarea spoturilor LED pentru iluminarea spatiului de productie

- Angajarea a 2 persoane din categorii defavorizate

- Includerea persoanelor de sex feminin in echipa de management, implementare si operare a proiectului.

Rezultatele proiectului:

 
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ,Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. " width="547" height="61" />

  • Dotarea cu active corporale si necorporale (numar): 15 active corporale (4 utilaje si echipamente tehnologice, un sistem de supraveghere si 10 spoturi proiector industrial LED), 1 activ necorporal (licenta informatica).
  • Activitati specifice prioritatii de investitie derulate: 1 produs certificat, 1 sistem de management certificat (ISO 9001) 1 participare, in calitate de expozant, la un targ international de profil.

Impactul investitiei asupra regiunii:

  • Au fost create 5 locuri noi de munca, din care 2 apartinand grupurilor defavorizate.
  • Produsele realizate in urma implementarii proiectului de investitii sunt produse de calitate superioara si la un pret competitiv.
  • anunt25august

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.