De ce să folosim o agendă în afaceri?

De ce să folosim o agendă în afaceri?

Domeniul afacerilor este un subiect despre care fiecare dintre noi a vorbit măcar o dată în viață. Pentru fiecare persoană există o mulțime de posibilități de a-și exploata spiritul antreprenorial într-o anumită afacere proprie. Aceasta poate alege dintr-o mare diversitate de servicii pe care le-ar putea oferi potențialilor clienți sau s-ar putea orienta spre o activitate de producție.

Conform Dicționarului Explicativ Român, cuvântul afacere = activitate legală din domeniul agricol, industrial, comerț, financiar etc. desfășurată în scopul obținerii de profit. În general, oamenii aleg să înceapă cu o afacere mică, pentru a se familiariza cu domeniul și pentru a învăța tot ce ține de activitatea unei afaceri. Apoi, se dezvoltă în afaceri mai mari, astfel pun în aplicare tot ce au învățat pe tot parcursul timpului.

Pentru a începe o afacere, este necesar să se țină cont de mai multe aspecte, care sunt esențiale în dezvoltarea și demersul acesteia. Esențial însă în alegerea obiectului de activitate al unei firme, de către un antreprenor, considerăm că trebuie să fie:

  • aptitudinile pe care le are, în special în domeniul de activitate al firmei;
  • resursele de care dispune;
  • interesul pe care îl manifestă pentru un anumit domeniu;
  • cunoștințele și experiența acumulată într-un anumit domeniu;
  • motivația de a realiza ceva anume.

Pentru a avea un început benefic și pentru a-ți dezvolta afacerea spre succes, este nevoie de o organizare riguroasă și bine pusă la punct. În orice activitate pe care vrem s-o realizăm, organizarea este punctul de început și reprezintă aspectul esențial pentru ca lucrurile să meargă așa cum ne-am propus.

O agendă, simplă sau personalizată, este obiectul de care orice persoană care pornește într-o afacere are nevoie absolută. Atât pentru organizarea propriei afaceri, dar și pentru clienți, o agendă este un punct de legătură foarte important. Mai jos, vă vom prezenta câteva avantaje ale folosirii unei agende în domeniul afacerilor.

  1. Organizarea și programarea task-urilor

Atunci când pornești o afacere, trebuie să știi exact ce, cum și când ai de făcut toate activitățile, cu scopul de a nu pierde timp și de a obține ceea ce îți dorești cât mai repede.

  1. Conexiune mai bună cu clienții

Partea cea mai importantă este că o agendă, mai ales dacă este personalizată, este mai eficientă decât alte reclame promoționale. Anunțurile tipărite sub formă de afișe se pot dezlipi sau pot fi rupte, iar anunțurile TV pot fi ignorate. O agendă va fi mereu utilizată, pentru că are un caracter utilitar și acest lucru vă va ajută să realizați o conexiune între clienți și firma dumneavoastră.

  1. Creează o impresie de durată

O agendă care arată foarte bine sau este inedită și care conține sigla firmei dumneavoastră este o metodă excelentă de a lăsa o impresie bună unui client. La urma urmei, scopul oricărei astfel de strategii este de a face o conexiune plăcută cu clienții și a vă prezenta brandul. Firmele specializate în realizarea de agende pot oferi o gamă largă de opțiuni pentru a alege un design adecvat în acest scop.

Dacă nu aveți deja o agendă, venim noi cu o recomandare: Agenda Metal, de la Unika. Este un produs cu o copertă cu aspect metalizat, HighTech – rețetă proprie, aspect mat texturat, cu pătrățele la atingere. Închiderea se face cu o placuță inoxidabilă, gravabilă și cu magnet. De asemenea, coperta exterioară fixă este tare, din piele ecologică texturată (design by Unika), are un colț rotund și un semn de carte. Blocul fix este nedatat, având un format de 16x22 cm, hârtie offset alb, un număr de pagini de 208, un tipar 2 culori și harta României forzatz.

Agende 2023 personalizate

În plus, Unika vă oferă ocazia să vă personalizați agenda cum doriți dumneavoastră, în orice mod, astfel organizarea timpului va fi mult mai ușoară și realizată într-un mod plăcut. Modurile de personalizare folosite de Unika sunt: prin timbru sec, folio, emboss, print UV și broderie după gustul și preferințele dumneavoastră. Pentru mai multe detalii, verificați secțiunea de agende 2023 personalizate.

Agende nedatate personalizate

Deși majoritatea agendelor sunt datate, Unika vă pune la dispoziție și agende nedatate personalizate. Pe lângă faptul că pot fi personalizate după cum doriți, un plus foarte mare este faptul că sunt nedatate, astfel dumneavoastră puteți să marcați datele manual. La Unika, părerile și ideile clienților sunt puse pe primul loc, iar cel mai important este ca aceștia să fie mulțumiți în urma experienței achiziționării unei agende.

În concluzie, o agendă este benefică în orice activitate desfășurăm, mai ales atunci când este vorba de o afacere, fie ea mică sau mare. Aceasta aduce un plus, făcându-ne să fim la punct cu toate task-urile și să nu pierdem timpul, care, în zilele noastre a devenit un lucru foarte prețios.

agenda

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.