Instruire on-line a contribuabililor în luna Ianuarie 2023

Instruire on-line a contribuabililor în luna Ianuarie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Călărași informează contribuabilii că, în data de 09.01.2023 ora 11.00, se va desfășura o instruire on-line (seminar web) cu tema „Înregistrarea în Spațiul Privat Virtual a persoanelor fizice și juridice”.

Pentru înregistrare la acest seminar, trebuie să accesați portalul ANAF(www.anaf.ro),în care se publică programul seminariilor web din luna ianuarie 2023 sau prin accesarea adresei: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm

Vă facem cunoscut că, vă puteți înscrie la oricare dintre seminariile web programate lunar de ANAF.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.