33 absolvenți selectați pentru a ocupa un loc de muncă, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2023

33 absolvenți selectați pentru a ocupa un loc de muncă, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2023

Astăzi, 27 octombrie 2023, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi a organizat Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2023, la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași precum și la sediul Agenției Locale Oltenița.

Pentru organizarea acestui eveniment au fost contactaţi agenți economici din tot judetul Calarasi, aceștia au oferit un număr de 224 de locuri de muncă adresate in special tinerilor absolvenți dar si celorlalte persoane în căutarea unui loc de muncă, cele mai multe dintre acestea fiind disponibile în domenii de activitate precum: alimentație publică, construcții, confecţii textile si alte activități, precum: inginer sudor, inginer mecanic, funcționar administrativ, agent asigurare, agent securitate etc.

Ne-au trecut pragul si ne-am bucurat de prezența a 32 de agenți economici (28 la bursa organizată în Călărași și 4 la Oltenița) iar numarul tinerilor dornici să identifice un loc de muncă conform pregatirii lor s-a ridicat la 245 de persoane, din care 207 la Călărași și 38 la Oltenița. În urma desfăşurării interviurilor cu angajatorii, 33 de tineri absolvenți au fost selectați pentru a ocupa un loc de muncă, aceștia urmând a se prezenta în zilele următoare la sediile angenților economici.

De asemena, au fost amenajate standuri unde tinerii interesați au primit informații/sprijin din partea consilierilor agenției cu privire la: serviciile gratuite oferite de AJOFM Calarasi (informare si consiliere, medierea muncii, formare profesionala);

Alaturi de agenții economici au mai fost alături de noi și colaboratori/parteneri importanți, printre care enumerăm: CRFPA Călărași, ADR SUD Muntenia, USAMV Filiala Calarasi, Direcţia Generală de Asistență Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi, Camera de Comerț, Industrie si Agricultura Calarasi, ISU Calarasi, Centrul Militar Judetean Calarasi, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Calarasi, carora le multumim pentru interesul acordat acestui eveniment.

Compartimentul Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.