Invitație vernisaj: Expoziție de Caricatură

Invitație vernisaj: Expoziție de Caricatură

Vineri, 17 septembrie, începând cu ora 16:30, în spațiul expozițional al Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași, Sala Perspective, va avea loc vernisajul EXPOZIȚIEI INTERNAȚIONALE DE CARICATURĂ – PORTRET.

Expoziția dedicată împlinirii a 140 de ani de la nașterea poetului român, mereu actual, George Bacovia, va conține lucrări ale artiștilor din întreaga lume, reunite la inițiativa artistului Victor Eugen Mihai, în colaborare cu caricaturistul Jimmy Stănescu.

Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii, jurnaliști și cei interesați, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de prevenire a pandemiei actuale.

Expoziția va rămâne expusă pe simezele bibliotecii până la finele lunii septembrie 2021 și va putea fi vizitată în regim muzeal, respectând prevederile legislative privind pandemia COVID-19 în vigoare.

Vă așteptăm cu drag!

expozitie

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.