CJCC | Invitație la film: Malignant - Încarnarea Răului – 2D

CJCC | Invitație la film: Malignant - Încarnarea Răului – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Malignant - Încarnarea Răului – 2D după cum urmează:

17 - 23.09.2021, Orele 17:00 și 20:00

Malignant - Încarnarea Răului – 2D

Luni, filmul nu va fi proiectat

Regia: James Wan

Cu: Annabelle WallisMaddie HassonGeorge YoungMichole Briana WhiteJacqueline McKenzie

Gen film: Horror, Thriller

Durata: 111 minute

Premiera în România: 03.09.2021

Madison este paralizată de viziuni șocante ale unor crime cumplite, iar chinul ei se înrăutățește pe măsură ce își dă seama că visele ei sunt de fapt realități terifiante.

https://www.youtube.com/watch?v=Gczt0fhawDs

Purtarea măștii este obligatorie în incinta Cinematografului, iar sala se va ocupa la o capacitate de maxim 50% când rata de incidență Covid-19 pe municipiu este sub 1,5 la mia de locuitori.

Vă așteptăm la film!

PROGRAM CASIERIE

MARȚI – JOI: 16.00 - 21.00

VINERI: 12.30 – 21.00

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: 9.00 – 21.00

LUNI, CINEMATOGRAFUL ESTE ÎNCHIS.

Malignant

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.