Festivalul - Concurs Național de Interpretare a Muzicii Ușoare Românești “FLORI DE MAI”: 22 – 26 mai 2024. A început perioada de înscriere a concurenților!

Festivalul - Concurs Național de Interpretare a Muzicii Ușoare Românești “FLORI  DE  MAI”: 22 – 26 mai 2024. A început perioada de înscriere a concurenților!

Festivalul - Concurs Național de Interpretare a Muzicii Ușoare Românești - “FLORI DE MAI” revine în forță! Organizat de Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, evenimentul va avea loc în perioada 22 – 26 mai 2024.

Înscrierea concurenților se face în perioada 20 februarie – 31 martie 2024. Regulamentul și formularele de înscriere se pot descărca de pe site-ul www.culturalcl.ro.

Trofeul Floricele de Mai – 10.000 lei

Trofeul Flori de Mai – 25.000 lei

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.