BJ ”Alexandru Odobescu” vă invită pe 2 martie la festivalul primăverii și al bucuriei: ‘’E ZIUA TA, FEMEIE!

BJ ”Alexandru Odobescu” vă invită pe 2 martie la festivalul primăverii și al bucuriei: ‘’E ZIUA TA, FEMEIE!

Biblioteca Județeană Călărași "Alexandru Odobescu", instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vā invită pe 2 martie la un adevārat festival al primăverii și al bucuriei: ‘’E ZIUA TA, FEMEIE!’’

Primăvara este anotimpul renașterii și credem cu tārie cā femeia este muza acestui anotimp! Pe 2 martie ne dorim sā aducem zâmbete și optimism pe platoul Bibliotecii Județene Cālārași în cinstea tuturor femeilor din lumea întreagā!

Din momentul în care vei pāși pe platoul bibliotecii, vei descoperi o varietate de activitāți captivante ce au în centrul atenției celebrarea ființei care ține în palma ei lumea: FEMEIA!

Te așteptăm sā vii alături de întreaga familie și de prieteni pentru cā nu vor lipsi muzica și voia bunā, iar dacā simți nevoia de ceva gustos, treci pe la zona de mâncare, unde poți savura preparate delicioase! Nu vor lipsi nici atelierele pentru copii, de unde cei mici vor pleca acasā cu un cadou perfect de 8 Martie pentru mama, sora, colega sau bunica!

Doamnele și domnișoarele din Județul Cālārași sunt invitate sā ia parte pe 2 martie la o serie de cursuri și workshopuri gratuite, cu scopul de a se dezvolta atât personal, cât și profesional: curs de barista, workshop realizare săpun natural și workshop realizare lumânāri artizanale!

La finalul zilei,în total, peste 100 de femei vor avea baze solide pentru a începe o carierā în unul din cele 3 domenii. (Fiecare curs va avea 3 grupe a câte 12 cursanti - Înscrierea la cursuri se va face pe bazā de programare telefonicā la nr.0767664620 , iar locurile se alocā în funcție de ordinea înscrierii).

Programul festivalului:

10:00-12:00    ~ Curs barista

                       ~ Workshop sāpun natural

                       ~ Workshop lumânāri artizanale

11:00-12:00    ~ Participare ateliere de primāvarā

12:00              ~Teatru de pāpusi pentru copii “Mārtisor de primāvarā”

13:00-14:00    ~ Participare ateliere

13:00-15:00    ~ Curs barista

                       ~ Workshop sāpun natural

                       ~ Workshop lumânāri artizanale

15:00              ~ Conferintā despre rolul femeii în societatea modernā

15:00-17:00    ~ Participare ateliere

16:00-18:00    ~ Curs barista

                       ~ Workshop sāpun natural

                       ~ Workshop lumânāri artizanale

17:00              ~ Program artistic: Street Dance cu Challenge Arts Academy

19:00              ~ Închiderea surprizā a evenimentului

Ne vedem pe 2 martie, între 10:00-19:00 la Festivalul ''E ziua ta, femeie!''!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.