CJCC | Invitație la film: Telefonul Negru (2D)

CJCC | Invitație la film: Telefonul Negru (2D)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Telefonul Negru (2D), după cum urmează:        

24 - 26.06.2022, orele 17.00 și 20.00;

28 - 30.06.2022, ora 18.00

Luni, filmul nu va fi proiectat

Telefonul Negru (2D)

Regia: Scott Derrickson

Cu: Ethan HawkeJeremy DaviesMadeleine McGrawMason Thames

Gen film: Horror

Durata: 102 minute

Premiera în România: 24.06.2022

Telefonul este mort, dar sună...
Finney Shaw, un băiat de 13 ani, timid, dar inteligent, este răpit de un ucigaș sadic și închis într-un subsol izolat fonic, unde țipetele nu-l ajută cu nimic. Când un telefon deconectat prins în perete începe să sune, Finney descoperă că poate auzi vocile victimelor anterioare ale ucigașului. Și acestea sunt gata să se asigure că ceea ce li s-a întâmplat lor nu i se va întâmpla lui Finney.

https://www.youtube.com/watch?v=170n7gK6o64

telefonulnegrufilm

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.