CJCC | Invitație la film: Peter Iepurașul – Fugit de acasă (2D)

CJCC | Invitație la film: Peter Iepurașul – Fugit de acasă (2D)

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona Peter Iepurașul – Fugit de acasă | 2D (variantă dublată) după cum urmează:

18.06.2021 ora: 12:30

19 – 20.06.2021, orele 10:00 și 12:30

Peter Iepurașul – Fugit de acasă | 2D (variantă dublată)

Regia: Will Gluck

Cu: Margot RobbieElizabeth DebickiRose ByrneDomhnall GleesonJames Corden

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Durata: 93 minute

Rating: AG

Thomas s-a împăcat cu ideea că are iepuri în grădină, ba i-a mai și “adoptat”, cu condiția să-i lase în pace premiatele tomate, Peter nu se lasă de pozne cu una, cu două, apărându-și cu vârf și îndesat reputația de obraznic. Și tocmai de aceea, uneori, riscă să fie acuzat chiar și atunci când nu este vinovat. Blazat, Peter fuge de-acasă. Gata cu viața monotonă din grădină!

Ajuns la oraș, se bucură de aventură și își face prieteni noi, dar noul anturaj este cam dubios și îl bagă în belele. Reprezintă oare acest rol cine este el cu adevărat? E momentul să decidă dacă rămâne “iepurele rău”, cum îl consideră toți, sau este în stare și de fapte bune.

Purtarea măștii este obligatorie în incinta Cinematografului, iar sala se va ocupa la o capacitate de maxim 50% când rata de incidență Covid-19 pe municipiu este sub 1,5 la mia de locuitori.

Vă așteptăm la film!

PROGRAM CASIERIE

MARȚI – JOI: 16.00 - 21.00

VINERI: 12.30 – 21.00

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: 9.00 – 21.00

LUNI, CINEMATOGRAFUL ESTE ÎNCHIS.

peteriepurasul