CJCC | Invitație la film: În numele pământului – 2D

CJCC | Invitație la film: În numele pământului – 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: În numele pământului – 2D, după cum urmează:

23 - 25.02.2024, ora: 17.00

27 - 29.02.2024, ora: 17.00

Luni, filmul nu va rula.

În numele pământului – 2D

Regia: Dorota Kobiela, Hugh Welchman

Cu: Kamila Urzedowska, Robert Gulaczyk, Miroslaw Baka, Sonia Mietielica

Gen film: Animaţie, Dramă, Istoric

Durata: 114 minute

Premiera în România: 23.02.2024

Sfârșitul sec.XIX, un sat dezbinat de bârfe, certuri și lupta pentru pământ. Frumoasa Jagna, o tânără de 19 ani, un spirit liber ce iese din tiparele comunității, devine centrul atenției în momentul în care familia o obligă să se căsătorească cu Boryna, un moșier văduv, influent și bogat. Dar Jagna este îndrăgostită de Antek, fiul lui Boryna, și pentru a trăi această iubire tânăra va încălca toate regulile și standardele sociale ale vremii.

https://www.youtube.com/watch?v=W3u03Exe260

inunumelepamantuluifilm

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.