CJCC | Invitație la film: Baghead: Mesagerul Morții - 2D

CJCC | Invitație la film: Baghead: Mesagerul Morții - 2D

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, vă invită la film. Puteți viziona: Baghead: Mesagerul Morții - 2D, după cum urmează:

23 - 25.02.2024, ora: 20.00

27 - 29.02.2024, ora: 20.00

Luni, filmul nu va rula.

Baghead: Mesagerul Morții - 2D

Regia: Alberto Corredor

Cu: Freya Allan, Peter Mullan, Saffron Burrows

Gen film: Horror

Durata: 94 minute

Clasificare: N15

Premiera în România: 23.02.2024

O tânără moștenește un pub dărăpănat după ce tatăl ei moare și descoperă un secret sinistru în subsolul acestuia. Baghead este o creatură care își schimbă forma și care te poate ajuta să comunici cu cineva drag trecut în neființă. Dar prețul pe care Baghead îl cere te va face să regreți.

https://www.youtube.com/watch?v=AwrPSSnyVRU

mesagerulmortiifilm

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.