Atelierele muzeului

Atelierele muzeului

Muzeul Dunării de Jos Călăraşi, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, vă invită să participați în zilele de 26, 29, 30 și 31 martie la Atelierul de modelaj în lut care se va desfășura la Secția Arheologie (Demisolul Consiliului Județean Călărași), între orele 900-1200.

Programările se fac la numărul de telefon 0722270848.

Grupurile vor cuprinde maxim 20 persoane.

Preț participare: 2 lei/persoană/atelier.

Datorită contextului epidemiologic actual, activitățile se vor derula respectând condițiile impuse de pandemia de Covid-19. Toți participanții vor păstra o distanță de cel puțin 1 m față de celelalte persoane și vor purta mască de protecție. Muzeul va pune la dispoziția participanților doar materiale dezinfectante. În același timp, nu vor putea participa la activități persoanele care prezintă febră, tuse sau rinoree.

Vă aşteptăm cu drag!

Manager,

Dr. Valentin PARNIC

aTELIERELUT

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.