M. Dulce: Proiecte în evaluare în sumă de circa 65 de milioane de lei

M. Dulce: Proiecte în evaluare în sumă de circa 65 de milioane de lei

În cadrul Raportului privind activitatea desfășurată în primul an de mandat, primarul Marius Dulce a trecut în revistă și proiectele aflate în evaluare, finanțabile atât prin fonduri guvernamentale cât și europene.

“În agenda cu proiecte un capitol distinct îl reprezintă și cele aflate în evaluare. Au fost propuse obiective, finanțate din fonduri guvernamentale, în valoare totală de circa 40 de milioane de lei. Avem în vedere construirea unor creșe în cartierele Măgureni, Mircea Vodă, respectiv Tineri dar și reabilitarea cinematografului Victoria, situat în Parcul Central.”, a scris pe pagina personală de Facebook primarul Dulce care a continuat “În ceea ce privește proiectele cu finanțare europeană, valoarea totală a acestora este estimată la circa 5 milioane de euro. Proiectele inițiate în acest sens vizează achiziționarea, pe de o parte, a materialelor sanitare de protecție împotriva Covid-19, iar pe de altă parte a echipamentelor IT necesare învățământului online, pentru toate școlile din municipiu. Sperăm să obținem finanțările solicitate.”

Câștigător al alegerilor locale din 27 septembrie 2020, Marius Dulce și-a preluat mandatul pe 23 octombrie când a depus jurământul în fața noului Consiliu Local, rezultat în urma exprimării opțiunilor de vot în septembrie.

Bilant11

Bilant12

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.