Ridicarea garajelor, o chestiune opţională?

Ridicarea garajelor, o chestiune opţională?

Lăudabilă, desigur, acţiunea Executivului Primăriei de a ridica garajele care ocupă ilegal domeniul public doar că această initiativă lansată, în acest an dacă nu mă înşel, a devenit o chestiune opţională.

Cum e de pildă garajul din imagine, situat undeva între străzile Flacăra şi Progresul, amplasat în spatele blocului din faţa BRD. Imobilul care numai garaj nu e, a rămas la locul lui, neclintit, semn că proprietarul / deţinătorul e vreun om influent din oraş care o fi găsit multă înţelegere acolo unde trebuie.

Pentru că domnul Drăgulin a spus de fiecare dată după ce a obţinut mandatul de primar că el îi reprezintă pe toţi călărăşenii indiferent de culoarea politică, ori materială şi spirituală, îmi permit să-i adresez două scurte întrebări, cu rugămintea să-mi ofere şi răspunsurile, mai ales că sunt scurte şi nu necesită un timp de „gândire” enorm: „Cine deţine, domnule primar, garajul din imagine? De ce nu a fost ridicat până acum deşi în zona respectivă s-a cam făcut curăţenie pe această temă?”

Vom reveni pe marginea acestui subiect, mai ales că nu lipsesc surprizele!