Primăria Călăraşi: Ne cerem scuze pentru situația de față, modernizarea întregului Bulevard Nicolae Titulescu este o lucrare complexă

Primăria Călăraşi: Ne cerem scuze pentru situația de față, modernizarea întregului Bulevard Nicolae Titulescu este o lucrare complexă

Din motive obiective, care țin doar de o situație tehnică legată de aprovizionarea cu agregate naturale necesare stratului de balast stabilizat (stația de unde se efectua aprovizionarea a fost nefuncțională o perioadă), turnarea primul strat de asfalt pe tronsonul Republicii-Prel. București al Bulevardului Nicolae Titulescu nu se poate efectua în această săptămână. Sunt necesare 7 zile pentru ca stratul de balast stabilizat să atingă rezistența necesară accesului utilajelor grele specifice procesului de asfaltare. În cursul zilei de miercuri, 4 septembrie, a fost finalizată așezarea acestui strat de balast stabilizat.

Ritmul lucrărilor a fost unul intens încă de la demararea lucrărilor de modernizare pe acest tronson, lucrări de anvergură care au început pe perioada vacanței tocmai pentru ca intervențiile care produc mult deranj (decopertare, transport moloz, compactarea straturilor de infrastructură) să se reducă odată cu începerea anului școlar.

Se vor aplica, începând cu 09.09.2019, la propunerea Poliției rutiere, soluții de fluidizare a traficului în zona Școlii Nicolae Titulescu. Pentru părinții ce vor să staționeze mai mult în zona unității de învățământ, există posibilitatea accesului într-o parcare nou amenajată în spatele blocurilor N25-N26, dar și în alte incinte de blocuri.

Ne cerem scuze pentru situația de față, modernizarea întregului Bulevard Nicolae Titulescu este o lucrare complexă (lărgirea carosabilului, relocarea instalației de iluminat stradal, trecerea în subteran a instalațiilor de date) este un proces de durată care are nevoie de înțelegere și colaborarea dintre dumneavoastră, călărășenii, și noi, administrație publică locală.

Sursa Facebook Primăria municipiului Călăraşi