Lucrările de construcţie a sălii de sport din comuna Roseţi vor demara la finele acestei luni

Lucrările de construcţie a sălii de sport din comuna Roseţi vor demara la finele acestei luni

Veşti bune pentru copiii şi tineri din comuna Roseţi. În doar câteva zile, se va da startul lucrărilor în vederea construirii unei săli de sport cu nivel de practică școlară, fapt care va crea mediul propice desfășurării în condiții optime a activităților de educație fizică a școlarilor, precum și de antrenament pentru sportivii care activează în cadrul clubului sportiv din localitate.

Compania Naţională de Investiţii, în calitate de investitor, a dispus începerea lucrărilor de execuţie începând cu data de 30 noiembrie, durata de execuţie fiind de circa 11 luni.

Viitoarea sală de sport şcolară care va avea 102 locuri va fi dotată cu un teren multifuncţional (fotbal, baschet, tenis, volei, handbal) şi zone anexe: un spaţiu de primire, cabinet medical de prim – ajutor, vestiare, un oficiu, grupuri sanitare, centrală termică.

Valoarea investiţiei fiind estimată la circa 4,9 milioane lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.