Grădiștea | O stradă și două drumuri de exploatare, în lungime de peste 5 km, reabilitate de CJ Călărași

Grădiștea | O stradă și două drumuri de exploatare, în lungime de peste 5 km, reabilitate de CJ Călărași

Consilierii locali convocați pe 9 februarie în ședință extraordinară, au aprobat Hotărârea privind predarea temporară în administrarea Consiliului Județean Călărași a unei străzi și a două drumuri de exploatare, toate aflate în domeniul public al comunei Grădiștea și în administrarea CL Grădiștea, pentru executarea lucrărilor de reabilitare.

Este vorba de strada Dallas, în lungime de 769 m.l. (din DN 31 până la DE 1 – Tronson 1), respectiv drumurile DE 1 – Tronson 1, în lungime de 577 m.l. (din str. Dallas până la DE) și DE, în lungime de 3.940 m.l. (din DE 1 – Tronson 1 până la DN3). Preluarea se va face până la semnarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.