Grădiștea | A fost finalizată proiectarea Sălii de sport de 102 locuri în satul Cunești

Grădiștea | A fost finalizată proiectarea Sălii de sport de 102 locuri în satul Cunești

Lucrările de construire a sălii de sport școlare de 102 locuri în satul Cunești ar putea demara în cursul acestui an. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de reprezentanții constructorului SMB Group care au precizat că au finalizat proiectarea.

“Planurile în 2024 prind contur și în Județul Călărași! Am finalizat proiectarea unei Săli de Sport de 102 locuri, în comuna Grădiștea și abia așteptăm să dăm startul lucrărilor, pentru ca elevii de aici sa poată beneficia de o sala de sport la cel mai înalt nivel. În noua facilitate sportivă se vor putea desfășura antrenamente diverse tipuri de activități sportive (handbal, volei sau baschet), dar și competiții sportive la standarde de organizare europene. Beneficiarul investiției este Primăria Grădiștea, Jud. Călărași. Unitatea de implementare: Compania Națională de Investiții.”, se arată în mesajul postat pe Facebook de compania SMB Group.

Obiectivul va fi realizat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) care a finalizat în noiembrie 2021 licitaţia privind asistenţa tehnică şi execuţia lucrărilor.

Valoarea estimată a contractului este de 6.556.708,06 lei (fără TVA), compusă din: cheltuieli pentru proiectare şi asistenţă tehnică, în cuantum de 143.421,84 lei; cheltuieli pentru investiţia de bază, în valoare de 6.271.013,13 lei; respectiv cheltuieli organizare de şantier, de 142.273,09 lei.

Sala de educaţie fizică şcolară – proiect tip (sală de sport, vestiare schimb, circulaţii, grupuri sanitare, spaţii tehnice) are o suprafaţă construită de 388 mp şi o suprafaţă desfăşurată propusă de 415 mp. Suprafața minimă de teren, liber de sarcini, necesară amplasării obiectivului de investiție este de 900 mp.

În septembrie 2020, la nivelul MLPDA s-au semnat 10 obiective de investiţii ce urmau să fie realizate de Compania Naţională de Investiții, printre acestea aflându-se şi proiectul - pilot construire sală de sport școlară în satul Cunești, comuna Grădiștea (jud. Călărași).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.