Virgil Diaconu și Eugen Ilie, noii subprefecți ai județului

Virgil Diaconu și Eugen Ilie, noii subprefecți ai județului

Premierul Nicolae Ciucă a semnat astăzi după-amiază Hotărârile 57 și 58 de numire în cele două funcții de subprefect al județului Călărași a social-democraților Virgiliu Diaconu (foto jos) și Eugen Ilie (foto sus), concomitent cu eliberarea din aceeași funcție a liberalului Nicolae Dumitru, potrivit Hotărârii 39. Toate cele 3 documente au fost publicate în Monitorul Oficial.

Joi, 13 ianuarie, ora 10.00 va avea loc depunerea jurământului prin sistem videoconferință.

Prefect al județului rămâne în continuare Valentin Barbu, PNL.

diaconu

N. Dumitru: Viitorul meu profesional mă va găsi, cel mai probabil, în echipă tot cu domnul prefect Barbu Valentin

Fostul subprefect, Nicolae Dumitru (foto jos, al doilea din stânga) a reacționat după publicarea Hotărârii de eliberare din funcție în M.Of., susținând prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook că “În acești doi ani de pandemie și vremuri tulburi, am încercat ca întreaga mea activitate să ducă la îmbunătățirea actului administrativ și la crearea unui climat prielnic pentru performanță în administrația locală.”

„Îmi închei astăzi mandatul de subprefect al Județului Călărași.

În acești doi ani de pandemie și vremuri tulburi, am încercat ca întreaga mea activitate să ducă la îmbunătățirea actului administrativ și la crearea unui climat prielnic pentru performanță în administrația locală.

Am conștientizat, încă de la început, că am o obligație față de cetățenii acestui județ și grija față de aceștia să fie veritabilă, ferindu-mă de acțiuni populiste și lozinci ieftine.

Traversăm o perioadă dificilă, cu provocări fără precedent și greutăți pentru cetățenii acestei țări, astfel încât este nevoie, mai mult ca oricând, de o administrație orientată către aceștia, cu bun simț, corectitudine și respectarea legilor.

Doresc să mulțumesc tuturor celor care mi-au fost aproape în demersul politic și administrativ: Guvernului României, domnului președinte Ciprian Pandea și implicit organizației județene PNL - Călărași pentru încrederea acordată, colegilor din cadrul Instituției Prefectului, conducerii instituțiilor deconcentrate, primarilor, secretarilor, și nu în ultimul rând, aș dori să le mulțumesc celor doi oameni valoroși, domnul general Marian Stoica, fost prefect al județului, și domnul Barbu Valentin, actual prefect al județului Călărași, pentru înțelegere, prietenie, sprijin și profesionalism.”, a scris pe Facebook Dumitru care a mai precizat că “Viitorul meu profesional mă va găsi, cel mai probabil, în echipă tot cu domnul prefect Barbu Valentin.”

dumitru

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.